avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa ma scuzați ca va deranjez însă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma scuzați ca va deranjez însă ma regăsesc ...

Buna ziua!
Va rog sa ma scuzați ca va deranjez însă ma regăsesc intr o situație in care am nevoie de ajutorul Dvs.

Sunt angajata cu contract pe perioada nedeterminata încă din luna Februarie 2020 însă Din luna Iunie 2020 mi s a schimbat funcția, cu perioada de proba 90 zile calendaristice , perioada care s ar încheia in luna Septembrie 2020.

Între timp am rămas însărcinată și îmi este teama sa anunț acest lucru , ca nu cumva sa mi se desfacă contractul de munca.

Trebuie sa aștept sa se împlinească perioada de proba și apoi sa anunț sarcina?
Menționez ca in luna Aprilie 2020 am fost in șomaj tehnic.
Va rog sa ma sfătuiți in acest sens!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 6 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o posibilitate sa anuntati ca sunteti insarcinata dupa ce expira perioada de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata insarcinata, trebuie sa completez cele 12 luni necesare inainte de nastere Iulia009 Iulia009 Buna ziua , am nevoie de câteva informații concrete. Eu am lucrat in Romania in jur de 2 ani și câteva luni, și în luna iulie 2020 am plecat în ... (vezi toată discuția)
Buna… am si eu o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru ... Roxanalaura95 Roxanalaura95 Buna… am o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru cresterea copilului… sunt insarcinata in 3 luni….. am lucrat cu carte de munca 8 luni.. 2 luni ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba si concediul maternal Diana P Diana P Buna ziua, Am o nelamurire si sper sa fie cineva care sa ma poata ajuta cu un raspuns. Sunt angajata la firma actuala din luna august 2013. Din august pana ... (vezi toată discuția)