avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa cumpar un apatament a carui baie nu este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa cumpar un apatament a carui baie nu este trecuta in cf

Buna ziua.Mi-am facut dosar pentru prima casa.Am gasit un apartament cu L112,iesit de sub interdictie,dar in CF apare 1 camera,bucatrie,antreu.In realitate sunt 2 camere,bucatarie,baie,camara.Proprietarul a facut modificari in interior fara un proiect iar banca a respins dosarul pentru ca situatia din realitate nu corespunde cu cea din CF.Am dat avansul pentru casa,vanzatorul mi-l restituie.Eu vrea sa vad daca este o posibilitate de a inscrie baia si modificarile in CF.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 12:51, 20 Decembrie 2009
Proprietarul ar trebui sa faca o cerere de rectificate in CF la Biroul de Cadastru
1)Trebuie refacut cadastrul(preferabil de catre acelasi cadastrist)
2)Cadastristul nu va rectifica cadastrul, conform realitatii de pe teren, in lipsa unei Autorizatii de constructie pentru modificarile efectuate.
In concluzie, intai se scoate autorizatie pentru modificari, apoi cadastistul reface cadastrul, si in final se inscrie in CF, cu aceste modificari.
Drum lung......dar atunci cand este implicata banca, alta solutie nu aveti :((
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2009
doina_manuela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema cu un apartament deja achizitionat prin ... Oanaandrei17 Oanaandrei17 Buna ziua! Am o problema cu un apartament deja achizitionat prin credit ipotecar. In realitate apartamentul este cu 3 camere, bucatarie +living open space dar ... (vezi toată discuția)
Cadastru realizat eronat miha006 miha006 Buna ziua, Am cumparat zilele trecute un apartament. Vanzatoarea si-a facut cadastrul si intabularea chiar inainte de vanzare. Problema este ca pe releveul ... (vezi toată discuția)
Modificare certificat de mostenitor melizanda26 melizanda26 Buna ziua, am urmatarea problema. O persoana a lasat mostenire sotiei un imobil care este descris cu un nr de 5 camere de caramida (emis 1985). Sotia lasa ... (vezi toată discuția)