avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Masuri legale zgomot penthouse
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Masuri legale zgomot penthouse

Buna ziua! Locuiesc intr-un cartier rezidential unde s-au construit penthouse-uri date in regim hotelier, de lux. Atat eu Cat si vecinii de la etajele superioare suntem deranjati in fiecare weekend de petrecerile organizate pe terase cu jacuzzi, unde se aduna grupuri zgomotoase, muzica, bautura, pana la ore tarzii. Politia vine si pleaca! Intrebarea mea este ce masuri legale putem lua? Mentionez ca firma este una puternica in oras iar aceste penthouse -uri s-au construit in niste spatii care in contractele noastre trrbuiau sa fie destinate strict locatarilor, spatii comune. Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:19, 9 August 2020
Verificati temeinic statutul spatiilor si eventual sesizati oficial autoritatile competente
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data (aveti astfel document oficial), chiar in atentia inspector sef, daca politistii care vin nu iau masuri impotriva celor turbulenti.
Notificati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, proprietarii spatiilor respective sa ia masuri, in caz contrar urmand a va adresa instantei de judecata.
In cazul dvs. sunt aplicabile prevederile Legii nr. 61/ 1991 republicata privind linistea si ordinea publica. Vedeti art.2 pct.25-27.
Gasiti legea aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ma adresez in numele unei comunitati de vecini din ... loredanadumitrache loredanadumitrache Buna seara! Ma adresez in numele unei comunitati de vecini din Brasov, deranjati de petecerile organízate in penthouse-urile de la etajele superioare, ... (vezi toată discuția)
Zgomot restaurant nicusor2015 nicusor2015 Buna ziua. In cartierul nostru ,asta vara s adeschis o terasa ,la aproximativ 10 m de un bloc.Terasa a fuctionat pana la inceputul toamnei ,cand proprietaru a ... (vezi toată discuția)
Zgomotul deranjant produs de muzica si clienti unui bar situat lângă casa mea dactari dactari distatanta care ma separa de terasa unui bar fata de casa mea - locuinta personala - este de aprocsimativ 4 metri fiind vecin cu mine zgomotul produs de ... (vezi toată discuția)