avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! sunt casatorita cu sotul meu de 6 ani si am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! sunt casatorita cu sotul meu de 6 ani si am construit ...

Buna ziua! sunt casatorita cu sotul meu de 6 ani si am construit impreuna o casa de la 0 pe o propritate care este pe numele mamei lui. Soacra mea doreste sa ne dea afara din casa construita de noi, mentionez ca am dovezi facturi, contracte ca acea casa a fost construita de noi . Cum ar trebui sa procedez? Ma poate da afara cu 2 copii mici, fara ca macar sa ma despagubeasca?
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 12:41, 28 Decembrie 2023
Da, pentru că este proprietarul terenului.
Deci si casa este tot a ei.
Presupun ca nu ati avut autorizație de construire...
Ba da ., am autorizatie , contracte semnate cu firmele care au lucrat la casa , bonuri pe fiecare bun cumparat.
Si autorizatia pe numele cui este?
Nu mai lungiti...boala...cum se spune, plecati si incercati sa fiti mai atenta data viitoare. Construiti pe teren unde sunteti d-voastra proprietar sau va cumparati o proprietate pe numele d-voastra, asa e normal si sanatos.Un proces va aduce cheltuiala si stres si nu vad multe beneficii la urma, s-ar putea sa iesiti in pierdere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj o rugăminte mare am. am construit o casa împreună ... Ana Maria@1234 Ana Maria@1234 Divort cu partaj O rugăminte mare am. Am construit o casa împreună cu soțul,pe terenul mamei soțului,cu permisiunea dumneai. Soțul are copil de care ... (vezi toată discuția)
Dreptul ce-mi apartine Dorobantu_Marcel Dorobantu_Marcel As vrea sa aflu raspunsul la problema mea. Daca in anul 1.999 am construit o casa pe proprietatea parintilor mei si lasand actele casei pe numele lor din lipsa ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie Valeriano Valeriano Buna ziua. Daca cineva ma poate lamuri cu privire la urmatoarea situatie: cumnatul meu,sa-l numim cumnatul \"A\" in urma cu mai bine de 10 ani a construit o ... (vezi toată discuția)