avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Vrem sa facem partajul, tatal meu este in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Vrem sa facem partajul, tatal meu este in străinătate ...

Bună ziua,

Vrem sa facem partajul, tatal meu este in străinătate iar "mama" nu vrea sa dea actele casei pentru a putea deschide dosarul, ce putem face? Tatal meu si "mama" sunt propietari.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 11 August 2020
" vrem ? dvs ce rol aveti?
Tatal trebuie sa imputerniceasca un avocat sa il reprezinte in instanta. Se poate cere un buletin de informare de la ocpi pt a dovedi ca e proprietar.
Instanta va pune in vedere mamei sa vina cu actele.
Prin "vrem" ma refeream la tata si restul familiei, fara "mama".
Tatal meu nu este in tara, poate avocatul nostru sa ceara buletin de informare de la ocpi doar cu actele tatalui meu, fara sa fie necesara prezenta acestuia?
Si o putem da in judecata pentru ca a refuzat sa ne dea actele casei? Ne rugam de ea de o luna, le-a luat si le-a instrainat.
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
Rmg99, utilizator
Daca aveti avocat, se descurca el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? iulian_iul iulian_iul buna ziua.as dori si eu o mana de ajutor.parintii mei nu se inteleg de mai mult timp,dar nici nu se indura niciunul sa inceapa o actiune de divort.locuiesc ... (vezi toată discuția)
"partaj voluntar" nelegalizat - ce optiun mendo mendo Salutare tuturor, Mama a divortat acum mai mult de 15 ani si a primit dreptul de folosinta exclusiva a apartamentului pina la partaj iar tatal meu s-a mutat ... (vezi toată discuția)