Am avut o legatura cu un barbat casatorit .intre timp el sa despartit.am fost impreuna 6 ani dar el sa imbolnavit si eu nu am mai putut sa am grija de el din cauza serviciului.sotia lui sa intors acasa.in timpul relatiei cu el eu am primit citeva cadouri. Acum sotia lui ma acuza ca iam furat bunuri din casa si ca ma da in judecata. Sau ca vine la servici sa imi faca scandal.ca sa ma dea afara.ce pot face?multumesc
Nu poate fi antrenata raspunderea penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz de incredere.
Abuzul de incredere presupune insusirea unui bun detinut in baza unui titlu, insusire ilegala.
Infractiunea de furt trebuie probata, altminteri, acuzatia nu este una sustenabila.
Hartuirea dumneavoastra la locul de munca, prin mesaje tip sms , ori prin apeluri telefonice repetate poate atrage raspunderea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de hartuire.
Puteti solicita despagubiri, de natura morala, daca puteti demonstra un prejudiciu suferit, asa incat sa fie antrenata raspunderea civila delictuala.
Plangere
Vladuta82
Buna seara. Cu un an in urma am vandut un teren si pentru faptul ca nu puteam sa incasez banii in cont (din diferite motive) am mandatat o cunostinta pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere
george1968
Buna seara, sunt plecat din tara din 1999. In perioada 2002 - 2007 am achizitionat mai multe bunuri imobiliare si terenuri iar datorita imprejurarilor nu ... (vezi toată discuția)