avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tichete cadou

Tichetele cadou acordate angajatilor cu ocazia Craciunului sunt deductibile?
Cel mai recent răspuns: Feni , utilizator 11:31, 22 Decembrie 2009
La capitolul Calcul impozit pe profit - cheltuieli sociale, eu am mai prezentat cate ceva despre aceste tichete, in urma controlului fiscal de data recenta exact asa au fost tratate .
Speta= tichete acordate >150 lei /salariat, ce a depasit 150 a fost incadrat la venituri salariale,desi toata suma acordata se incadra in limita a 2% asupar fd. de salariu.
Si eu am avut aceeasi atitudine ca si dvs., dar citind cu atentie ultimile modificari ale codului fiscal, am inteles ca aveau dreptate.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichetele cadou IVAN ALINA IVAN ALINA in legatura cu tichetele cadou oferite salariatilor de Paste si anume: Noi avem in firma 17 copii minori ai salariatilor dar am vrea sa primeasca toti ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou book2 book2 Doresc sa distribui la salariatii firmei tichete cadou de sarbatori dar vreau sa utilizez varianta cheltuielile de reclama si publicitate, Pentru ... (vezi toată discuția)
Sindicat elenaoana elenaoana Pot fi date tichete cadou membrilor cotizanti ai unui sindicat, in conditiile in care Sindicatul nu este angajator, cum prevede Legea 193/2006? (vezi toată discuția)