avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de detinere de droguri dupa 4 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de detinere de droguri dupa 4 ani

Buna ziua, in urma cu 4 ani am fost prins de un echipaj Diicot ce erau sub acoperire, care au efectuat un control asupra mea si in masina au gasit candidatea de aproximativ 5 grame de canabis. Am cooperat cu ei si le-am spus de la cine am cumparat si cu cat. Adica am cooperat. Timp de 4 ani nu am mai fost cautat de nimeni si nu ma sunat nimeni. Recent am primit o invitatie de la Centrul Antidrog, la care nu m am putut prezenta deoarece sunt plecat din tara (sunt navigator) si inca ma aflu la bordul navei. Am trimis mail celor de la centrul Antidrog cu acte doveditoare ale imbarcarii mele, iar ei mi-au raspuns ca vor trimite aceste acte la Diicot anuntandu-i de neprezentarea mea si motivul atasand documentele pe care eu le-am trimis. Apoi a urmat o citatie din partea Diicot pentru detinere de droguri de risc, unde imi cer sa ma prezint in sept. la parchet. Din pacate datorita pandemiei Covid eu sunt momentan blocat la vapor si nu cred ca voi ajunge pe data specificata in tara. Intrebarea mea este ce se poate intampla? Am sanse sa scap doar cu amenda, deoarece orice altceva mi-ar afecta profund sau chiar incheia cariera.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procurorul poate dispune renuntare la urmarire penala, instanta poate dispune renuntare la aplicarea pedepsei.
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura posesie de droguri Uergur Uergur Buna! In urma cu 3 luni am fost prins cu o cantitate de 0.5-0.6g de canabis de catre politia locală. Dupa ce am fost la sectie, mi s-a luat o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Prins cu canabis Blaga Miahil Blaga Miahil Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)