avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Mi-a fost reținut carnetul/anulat pe o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Mi-a fost reținut carnetul/anulat pe o perioada ...

Buna ziua ! Mi-a fost reținut carnetul/anulat pe o perioada nedeterminata pentru alcool la volan,sunt angajat la o firma de distribuție și mi sa spus ca dacă nu îmi caut un șofer pana mâine îmi va desface contractul de munca,este posibil sa pot fii dat afara ca mi-a fost reținut permisul ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Prodan Valentin , utilizator 14:46, 11 August 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere deyutzaferi deyutzaferi daca se anuleza carnetul de conducere din romania pentru poti merge intr-o alta tara straina sa iti faci carnet si sa circuli cu el in romnaia????[/quot][quot] (vezi toată discuția)
Permis auto.alcoolemie.cat timp trebuie sa stau pe bara ? krebs krebs Am ramas fara permis auto din 17 sept.2007 pt. alcool (0,59 in aer-dosar penal-anulare permis) in Pitesti dupa ce m-am sifonat (accident usor) cu o ... (vezi toată discuția)
Permis retinut - alcoolemie la volan aacris aacris Buna seara ,am fost gasit in autoturismul stationt in parcare pe scaunul soferului dormind si beat fiind de catre organele de politie in urma unei sesizari ... (vezi toată discuția)