avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Distanta intre bloc si caminul de apometru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Distanta intre bloc si caminul de apometru

Care este distanta maxima admisa dintre un bloc si un camin de apometru. Legea spune ca dupa contor orce problema este a noastra/blocului, dar distanta este destul de mare fata de scara blocului. Majoritatea scariilor au linga scara blocului.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
zolyxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:52, 11 August 2020
Nu cred ca exista vreo reglementare in acest sens...
Distribuitorul cum justifica montarea caminului acolo?
Sau aveti vecini ce au asistat la montare si va pot spune motivul?
Exista normative speciale care prevad limitele instalatiilor magistrale si colateralele acestora
Distantele intte bransament si beneficiar difera si variaza functie de magistrala,topografia zonei,instalatii si infrastructura si sunt dispiuse prin proiectul de executie magistrala si bransament individual condominiu
Initial se realizeaza o magistrala ,dar pe timpul exploatarii acesteia planul urbanistic zonal poate suferii modificarii minore sau majore care se repercuteaza la bransamentele constructiilor edificate ulterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)
Legalitatea montarii apometrelor de apartment. florin_sama2010 florin_sama2010 locuiesc la un bloc de proprietari cu 3 scari. Blocul nu face parte din asociatie de proprietari. Blocul este alimentat cu apa rece, prin ... (vezi toată discuția)
Separare apa rece SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Blocul meu are contor general de apa rece la 2 scari si am cerut sa avem fiecare scara cate un contor , pentru ca asa mi se pare normal, dar ... (vezi toată discuția)