avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt administrator la o firma ! Am un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt administrator la o firma ! Am un magazin de ...

Bună ziua! Sunt administrator la o firma ! Am un magazin de haine ,sunt insarcinata si ma interesează de pe acum dacă îmi pot baga prenatal ? Întrebasem în mai multe părti si mi sa spus ca,doar dacă aveam carte de muncă as fi putut . Este adevărat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 12 August 2020
Da, este adevarat sau mai exista varianta incheierii unui contract de asigurare cu Casa de Sanatate pentru concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu prenatal? iulia4alfred iulia4alfred Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Frecventez o postliceala dar care nu este de stat. (Carol Davilla). Acum sunt in anul al II-lea. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca concediul de maternitate Sanda_Voicu Sanda_Voicu Am o problema si va rog sa ma lamuriti daca se poate. Am lucrat la o firma mai multi ani pana la 01.02.2014 cand am intrat in concediu prenatal. In ... (vezi toată discuția)
Imi expira contractul de munca si sunt insarcinata in 3 luni jumate lucyana202000 lucyana202000 Sunt insarcinata in 3 luni si jumatate si lucrez cu carte de munca din luna septembrie 2009.In luna mai mai exact pe 5 imi expira contractul de munca.Eu am ... (vezi toată discuția)