avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Test covid-19 la revenirea la muncă, pe cheltuiala ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Test covid-19 la revenirea la muncă, pe cheltuiala mea

Buna! Vreau sa plec in concediu la mare săptămâna viitoare,la întoarcere mi-a spus șeful meu să-mi fac testul ptr covid-19,pe cheltuiala mea. Sunt obligat să-l fac?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:01, 23 Octombrie 2020
Art.7 al.(6) din Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare nu a fost modificat prin documente (lege, OUG ) emise pana in prezent in pandemie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea covid-19 obligatorie pe banii angajatului Alexandru Daniel Galea Alexandru Daniel Galea Testarea COVID-19 obligatorie. Buna ziua, Alexandru din Timisoara va solcita raspunsul la o intrebare. Este legala testarea obligatorie COVID-19 solicitata ... (vezi toată discuția)
Decontarea unui test covid. mgabi93@yahoo.com mgabi93@yahoo.com O firma care a trimis la testare un angajat suspect de covid are dreptul de a-si recupera contravaloarea testului ? Care ar fi modalitatea ... (vezi toată discuția)
Test covid neplatit de angajator AureliaStamate AureliaStamate Lucrez la filiala unei asociatii culturale si in fiecare an participam (eu si membrii) la o manifestare culturala, organizata de forul superior. Eu organizez ... (vezi toată discuția)