avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara am contractat un urma cu 13 ani un credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara am contractat un urma cu 13 ani un credit la BCR pe ...

Bunaseara am contractat un urm cu 13 ani un credit la BCR pe care nu am reusit sa platesc dect citeva rate .Am fost nevoita sa plec din tarara Acum a o virsta si a.si dori sa ma intorc acasa sa i.mi cumpar o casa pe numele meu Ma poate ajuta cineva daca banca ma mai poate esecuta?
Cel mai recent răspuns: vicenza , utilizator 23:02, 15 August 2020
Ați primit notificări referitoare la credit ?
Ar trebui văzute actele de avocat.

Adrian ALBU a scris:

Ați primit notificări referitoare la credit ?

Nu stiu de acum 13 ani eu sint plecata nu am avu si nu am rezidenta in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre prescrierea datoriilor ganeacristi ganeacristi buna am inteles ca prescrierea trebuie invocata. cum se invoca asta? cum se face? si daca executorul va cere incuvintarea instantei si va trece la poprire ... (vezi toată discuția)
Casier bancar pintea sorin marian pintea sorin marian Buna ziua! Cine poate sa-mi spuna cum pot afla daca figurez ca rau platnic catre banci? Cu citeva luni in urma mi-a venit dela BCR o somatie ca sint ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare, creante cedate, credit ipotecar thtt thtt Buna ziua. In 2007, am cumparat impreuna cu sotul o casa, pentru care am dat 100000 euro avans si inca 110000 euro credit ipotecar de la BCR, pentru care am ... (vezi toată discuția)