avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Soțul meu tocmai a primit o amenda de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Soțul meu tocmai a primit o amenda de 1300 de Ron ...

Bună ziua. Soțul meu tocmai a primit o amenda de 1300 de Ron pentru încălcarea limitei de viteza în localitate. Doar ca a fost luat din mers de radar. Se poate ca radarul sa înregistreze și din mers sau doar stationand? Au voie sa te ia din mers? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 14:41, 16 August 2020
Gasiti aici mai multe articole despre subiect: avocatnet.ro/articol_45066/C...
Din comentariile la articole puteti afla tot felul de patanii.
Radarul nu trebuie sa fie stationar.
Poliția are in dotare modele de radar omologate pentru detecție din mers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat cu viteză de un radar mobil și am primit amenda prin poștă. e legal să procedeze la fel ca în cazul radarelor fixe? geepasalex1 geepasalex1 Bună ziua. Am condus un autoturism în localitate, am sesizat radarul mobil \"MCV\", având undeva în jurul vitezei de 65 km/h. Am trecut pe lângă radar, ... (vezi toată discuția)
Radar in mers Spin265 Spin265 Buna ziua. Mergeam prin localitate cu viteza de 80km/h cand de pe contrasens de deplasa un autoturism de politie berlina. Dupa ce am ajuns acasa, fiind din ... (vezi toată discuția)
Veridicitate probe video/foto radar adixadi adixadi Cum pot sti care este momentul inregistrarii vitezei, daca pe imagine viteza este aceeasi de la inceputul si pana la sfarsitul inregistrarii? Imaginile apar ... (vezi toată discuția)