avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va frumos sa ma ajutati cu un raspuns in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va frumos sa ma ajutati cu un raspuns in cazul situatiei ...

Buna ziua,

Va frumos sa ma ajutati cu un raspuns in cazul situatiei de mai jos. In prezent doresc sa achizitionez un imobil, dupa semnarea antecontractului am sesizat ca sunt infiltratii in tavan. Vanzatorii sunt obligati sa solutioneze problema inainte de incheierea contractului de vanzare cumparare? Cui revine cheltuiala reparatiilor in aceasta situatie?

Multumes frumos pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:05, 17 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu cereti acest lucru, ei nu vor fi obligati. Contractul e legea partilor. Un produs folosit se cumpara in starea in care se afla, daca nu exista cerinte specifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul semnarii contractului de vanzare-cumparare de catre cumparator Catalina Cibotariu Catalina Cibotariu Buna ziua, In octombrie 2012, s-a facut un ante-contract de vanzare-cumparare cu plata unui avans din pretul total al imobilului. Imobilul ce face obiectul ... (vezi toată discuția)
Raspundere si reparatie fisura tavan slr1965 slr1965 In 1993, am achizitionat prin contract de vanzare cumparare incheiat cu SC Rom Vial SA, un apartament situat la etajul 4 (ultim) al unui imobil in Buftea. In ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament cu prima casa PHUSULAN PHUSULAN Buna ziua, Am achizitionat acum 1 luna un apartament la et. 9 intr-un bloc de 10 etaje, din anul 1981.Mentionez ca la prima ploaie, am inceput sa am ... (vezi toată discuția)