avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Ce vrea sa spună comunicare rechizitoriu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Ce vrea sa spună comunicare rechizitoriu este un dosar ...

Buna ziua!Ce vrea sa spună comunicare rechizitoriu este un dosar care știam ca se încheiase !mersi frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:23, 17 August 2020
Înseamnă că procurorul a decis să vă trimită în judecată pentru fapta penală. Cam asta este povestea pe scurt.
Da, daca ati primit rechizitoriul nu s-a incheiat ci de abia incepe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rechizitoriu pentru anulare sentinta si inchidere dosar ovidiu martin ovidiu martin Solicit informatii despre ceea ce inseamna rechizitoriu de anulare a sentintei si inchiderea dosarului. In 2014 am avut un proces pe civil pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)
Schimb de procurori... ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Sunt cercetat intr-un dosar penal. Initial, de la politie, a venit cu recomandare NUP. Cand am mers la parchet sa ma interesez de redactarea ... (vezi toată discuția)