avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua, Am fost recent recent la primărie să ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua, Am fost recent recent la primărie să plătesc impozitul ...

Buna ziua,
Am fost recent recent la primărie să plătesc impozitul și am fost înștiințată că am de plătit taxa de salubrizare pe anul curent și anul precedent cu penalități. În vara anului trecut am achitat impozitul și nu am fost înștiințată despre nicio taxa de salubrizare și nici tomberon nu am primit pana acum.De asemenea, nu am primit nicio decizie de impunere, funcționarul public spunând că taxa de salubrizare intră la impozit și că dacă vreau să primesc un tomberon trebuie să plătesc întreg anul trecut cu penalități deși eu nu am beneficiat de acest serviciu.Am încercat să vorbesc cu funcționarul respectiv despre acest lucru, dar s-a purtat foarte urât cu mine și avea un limbaj vulgar.Ce se poate face în această situație? Este legal să îmi ceară să plătesc, cu penalități, un serviciu de care nu am beneficiat niciodată? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:01, 18 August 2020
Atat timp cat nu ati primit impunere anuala afarent anului trecut si nici instiintare impunere taxa salubritate,primaria nu are temei legal sa perceapa penalizari
Contactati directorul administratiei fiscale teritoriale detaliati situatia si negociati solutionarea
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum justific calitatea procesuala emil6702 emil6702 Buna ziua, Zilele trecute am primit somatie si titlu executor pe numele tatalui meu decedat de aproape 10 ani pt impozit locuinta si taxa salubritate ... (vezi toată discuția)
Restanta taxa salubrizare DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Parinti mei locuiesc intr-o comuna din judetul Satu Mare, zilele trecute au primit o instiintare de la primarie ca figureaza cu restanta la taxe ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate! buna ziua! printr-o hotarare a consiliului ... LarisaMacovei LarisaMacovei Taxa salubritate! Buna ziua! Printr-o hotarare a consiliului local din comuna unde locuiesc s-a hotarat in anul 2020 instaurarea unei taxe de ... (vezi toată discuția)