avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, cum as putea proceda: in 2010 am semnat o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, cum as putea proceda: in 2010 am semnat o intelegere ...

buna ziua, cum as putea proceda: in 2010 am semnat o intelegere scrisa cu asociatia de proprietari sa imi dea spalatoria in schimbul unor lucrari pe care le-am facut la acoperis, casa scarii si reteaua de gaz. De atunci si pana in present inca nu am incheiat contract de vanzare cumparare pentru spalatorie, pentru ca de-a lungul vremii cate un locatar a decedat si nu se facea succesiunea. Astfel ca in present desi folosesc acea spalatorie, inca nu s-au facut actele pe numele meu. Mai pot introduce o actiune la instant sau ce pot face ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: leona777 , utilizator 20:07, 22 August 2020

Si daca nu vor sa.mi dea acordul, prun judecata nu pot obtine spalatoria, avand in vedere ca am executat lucrari in schimbul ei.
mira55 a scris:

acordul individual notarial al tuturor proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere uscatorie sorana_g sorana_g buna, ma ajutati va rog cu o informatie. Eu am executat niste lucrari intr-un bloc ( inlocuit acoperis, zugravit casa scarii ) si am avut o intelegere cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu cum sa procedez in cazul in care desi ... Lisa Lisa Lisa Lisa buna ziua. doresc sa stiu cum sa procedez in cazul in care desi am facut lucrari in bloc in schimbul obtinerii uscatoriei, nu am intabulat pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Speța administrativa legea 230/2007 euprotopopescu69 euprotopopescu69 Avand in vedere ca un vecin doreste sa desfiinteze si sa dezafecteze utilajele din incaperea ce are ca destinatie spalatorie, va rog sa-mi spuneti daca stiti; ... (vezi toată discuția)