avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Amenintari pentru postare comentarii . Ce sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Amenintari pentru postare comentarii . Ce sa fac?

A aparut o stire(despre un caz de braconaj) pe un site local unde am postat cateva comentarii sub alt nume (prin care am laudat faptul ca i-au prins pe acei braconieri si am facut referire, ca la institutia unde lucreaza "ajvps" nu avem nevoie de asa membrii in comitet, si eu lucrez tot la ei) ,iar tot la comentarii au aparut amenintari din partea altor membrii din acelasi comitet ca vor afla ip si numele celor care au postat acele comentarii,la care aflu ca ieri deja stiu cine a scris si vor publica numele intr-o revista de vanatoare, iar cineva mi-a spus ca au hotarat sa-mi faca probleme.Ce pot face eu in cazul acesta? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 23:22, 20 Decembrie 2009
Daca veti intampina probleme , stiind de unde vi se trag , cautati sa aveti acest martor de partea dvs. Dreptul la opinie este un drept garantat constitutional , iar dvs. nu ati facut decat sa uzati de el. Daca nu ati intrecut limitele legale in comentariile dvs. si nu ati adus vreo atingere nejustificata vreunei persoane, in sensul de a-i leza drepturile, demnitatea , onoarea, nu aveti de ce va face griji. Daca va aparea acel articol si vor scrie lucruri care deasemenea va vor leza , aveti calea justitiei si concursul organelor in drept , in vederea tragerii lor la raspundere.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Corect sfatul primit de la legally.
Insa nu ar fi rau si sa salvati (si sa listati) acele comentarii si mai ales amenintarile.... nu de alta, dar este posibil sa dispara de pe site si ar fi pacat sa pierdeti niste probe.
Puteti face si o plangere la politie, care pe viitor va poate ajuta. Pe langa amenintare mai exista si alte infractiuni. De exemplu faptul ca au aflat ip-ul dumneavoastra nu este tocmai legal.
Cel mai bine ar fi sa mergeti la politie si sa le explicati pe larg tot ce s-a intamplat si ei va pot ajuta cel mai bine.
Utile sunt si sfaturile primite anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ip meu folosit de altcineva  A ionel A ionel va rog sa-mi raspudeti si mie la urmatoarea problema: Am fost chemat la scoala unde invata copii mei intrucat sa constatat ca de pe calculatorul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma concedieze(de la niste comentarii),ce sa fac? bmwer2009 bmwer2009 Am facut niste comentarii pe seama unei stiri aparute in presa locala,iar cineva de la institutia unde lucrez mi-a aflat ip si ma acuza de daune de imagine ... (vezi toată discuția)
Jigniri si mizerii pe site-ul unui ziar UDREA ADRIAN UDREA ADRIAN Buna ziua, La un articol publicat in Curierul Zilei - Pitesti, referitor la disponibilizarile din Arpechim, au aparut comentarii defaimatoare si neadevarate, ... (vezi toată discuția)