avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. cum pot recpr banii pentru o excursie in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. cum pot recpr banii pentru o excursie in Dubai initial ...

Buna ziua.
cum pot recpr banii pentru o excursie in Dubai initial programata pentru luna mai,apoi reprogramata pentru luna sept.ac.Am cerut anularea excursiei dar, mi s-a raspuns ca nu pot primi banii decat cu penalizare 25%.,am invocat art.13,al.3din Ord 2/2018.Raspunsul lor este sa fac alta reprogramare penru la anul s-au sa primesc vaucere valabile 2021.Cum pot sa-mi recuperez suma achitata fara penalitati? Multumesc
Cel mai recent răspuns: georgehari , utilizator 10:49, 19 August 2020
Poate vă ajută acest articol: www.avocatnet.ro/articol_555...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excursii anulate - sare de urgenta popamilia2006 popamilia2006 Dacă eu am contractat o excursie (Dubai) in 2019 cu un preț achitând 80% acum fiind anulata, mi s-a cerut sa fac o reprogramare dar la un alt preț fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Retro music festival, editia 2 teapa pentru toti care au cumparat bilete... ursulici ursulici Retro Music Festival, in 2019 prima editie au avut un succes rasunator... la Romexpo au fost in jur de 35000 de participanti. Entuziasmati, eu si sotia mea am ... (vezi toată discuția)