avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am in derulare un dosar de executare pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am in derulare un dosar de executare pensie alimentara. ...

Buna ziua! Am in derulare un dosar de executare pensie alimentara. Executorul intarzie mereu virarea banilor in contul minorului pe motiv ca banii nu sunt virati de la angajator. Contabilul societatii mi-a confirmat ca banii sunt virati la timp, m-am saturat sa astept banii o data la 2 luni, e cam neserios. Exista vreo solutie in aceasta problema? Daca schimb executorul trebuie facut un alt dosar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:31, 18 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
EVIDENT DA!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa vb cu executorul sa notifice angajatorul sa va vireze direct, ce sens are sa treaca banii prin 2 conturi?! Sau cereti-i dvs angajatorului in scris.
art 786 ncpc
(1) În termen de 5 zile de la comunicarea popririi, iar în cazul sumelor de bani datorate în viitor, de la scadența acestora, terțul poprit este obligat:
2. să plătească direct creditorului suma reținută și cuvenită acestuia, în cazul sumelor datorate cu titlu de obligație de întreținere sau de alocație pentru copii, La cererea creditorului, suma îi va fi trimisă la domiciliul indicat sau, dacă este cazul, la reședința indicată, cheltuielile de trimitere fiind în sarcina debitorului.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - titlu executoriu Sagatz Sagatz Speta este urmatoarea: Angajatul X realizeaza venitul lunar in suma de 1400lei. Anaf prin directia judeteana instituie tilul executoriu de mai sus pentru suma ... (vezi toată discuția)
Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexa231980 alexa231980 Poate angajatorul, care a trecut pe adeverinta de venit eliberata angajatului ca nu isi asuma raspunderea in cazul in care acesta nu isi achita datoriile , sa ... (vezi toată discuția)