avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Acum o luna eu si soțul meu ne-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Acum o luna eu si soțul meu ne-am căsătorit , ...

Buna seara. Acum o luna eu si soțul meu ne-am căsătorit , el avand un copil dintr-o căsnicie anterioară și ii plătește pensie alimentară. De la firma unde lucrează soțul o primit un ajutor bănesc ptr căsătorie și din acești bani i s-a oprit pensia alimentară in valoare de 1700 ron . Intrebarea mea este normal sa i se oprească din acești bani si nu din salariu ? Specific ca in fiecare lună el ii plătește pensie alimentară din salariu. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:20, 18 August 2020
Citiți hotărârea de divorț.
E posibil ca pensia alimentară să fie stabilită sub forma unui procent din venit, oricât ar fi ala.
Dacă pensia de întreținere a fost stabilită de instanță în cotă procentuală, acesta se reține din orice venit net lunar, nu dor din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara anyvesna33 anyvesna33 Sunt divortata si am un copil din aceasta casnicie, fostul sot a plecat din tara si nu plateste pensia alimentara ptr. copil.El nu mai are a lti ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara AlinaElla AlinaElla Buna ziua! Vreau sa stiu ce procent se plateste pensiea alimentara catre un copil dintr-o casatorie anterioara, iar daca parintele care plateste pensie ... (vezi toată discuția)
Oprire pe salariu ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara Daca salariul de la firma care lucrez imi intra in contul care e pe numele sotiei,cand vine oprire pe salariu mai poate sa mi puna,am si o pensie ... (vezi toată discuția)