avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Va rog, ma puteți ajuta cu un răspuns? Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Va rog, ma puteți ajuta cu un răspuns? Am un copil ...

Buna ziua! Va rog, ma puteți ajuta cu un răspuns? Am un copil minor si tatăl are drepturi totale asupra lui, dar este dispus sa mi le cedeze mie. Specific ca nu am fost niciodată căsătoriți. Am născut cand eram cu el in Italia si eram minora. Ce pasi ar trebui sa urmez pentru a dobândi toate drepturile asupra copilului? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
5Maria5, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazut in ce baza anume are tatal drepturile parintesti cu privire la copil: e o hotarare, doar in baza faptului ca erati minora... in functie de asta ne oricentam si solutiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor divort aryana2012 aryana2012 Buna ziua, Am o mare problema. Sunt casatorita cu un copoil minor. Minorul are 5 luni. Sotul a devenit alcoolic si nu il pot face sa se lase de bautura. As ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor lary_yssa13 lary_yssa13 buna ziua am si o problema si as dorii un sfat. sunt in divort cu sotul iar in prima instanta s-a stabilit domiciliul fetitei noastre minore de 6 ani la ... (vezi toată discuția)