avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele blocul nu a fost ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele blocul nu a fost prevazut cu ...

Licuesc intrun bloc cu 4 nivele blocul nu a fost prevazut cu hidrofor .vecinii de la et 3..4 au pus hdrofor si am platit si noi toate costurile + reparatii..noi de la parter si et1..2 suntem obligati sa suportam toate cheltuelile . Stiu ca apa precum curentul si gazul nu sunt la comun. Suportam si zgomot cei de la parter nu este avizat de nimeni fara aitorizatie ...intra si da presiune care si cum vrea ..am avut avarii la tevi din cauza presiunii mari tevilr au cedat fiind vechi de 40 ani blocul..ce pot sa fac?? Administratorul este de partea lor.Este vreo lege privind hidrofoarele care nu au fost prevazute din constructie? Multumesc ptr rasunsuri !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:29, 20 August 2020
Cel mai bine e sa se opreasca apa in bloc si fiecare sa-si faca rost de apa cum poate. In liniste deplina. Apa nu este un bun comun si fiecare se descurca cum poate. Va convine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidrofor casa scarii cristina1122 cristina1122 Buna seara .. locuiesc intr-un bloc relativ nou .. care are foarte multe probleme, una dintre ele fiind hidroforul care se afla la parterul blocului (eu ... (vezi toată discuția)
Montare hidrofor la reteaua de alimentara cu apa rece a blocului Marf Marf Buna ziua, Blocul despre care discutam, este alimentat cu apa prin intermediul unui grup de pompare aflat in proprietatea comuna a locatarilor. Unul din ... (vezi toată discuția)
Coloane de incalzire c0stii c0stii buna ziua stam la un bloc cu 4 etaje la care sistemul de incalzire este cu distributie superioara adica intra caldura in subsol,de acolo urca la etajele ... (vezi toată discuția)