avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... buna seara. Doar ce am aflat ca mi-a fost respins ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

buna seara. Doar ce am aflat ca mi-a fost respins dosarul depus ...

buna seara. Doar ce am aflat ca mi-a fost respins dosarul depus în urma cu câteva zile, dosar depus pt un post de as med pe o perioada determinata,in cadrul unei instituții de stat . Este vb despre o selecție dosare în vederea angajarii pe per determinata. Motivul respingerii, este nu doar irelevant, ci de-a dreptul aberant si anume ,faptul ca în trecut ,am participat la concursuri in cadrul aceleiași instituții, dar nu am promovat acele examene. !! În anunțul de recrutare nu se specifica absolut nimic despre o astfel de conditie, ci doar chestiuni legate de acte necesare completarii dosarului, acte depuse de altfel. Menționez ca e vb de un singur post și un singur candidat , respectiv ,eu și de asemenea precizez ca am depus absolut tot ceea ce se cerea in acel anunț. Ce as putea sa fac in aceasta situație? Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Osmanica , utilizator 23:05, 19 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestați decizia de respingere.
acest răspuns util
Da, trebuie formulată plângere împotriva deciziei de respingere. Va trebui să arătați că îndepliniți toate criteriile pentru participare și selecție și că este un abuz respingerea candidaturii dumneavoastră pentru motivul indicat. Această plângere se formulează în 30 de zile de la comunicare și se depune la instituția unde ați dorit să vă angajați. Neapărat să aveți dovada comunicării plângerii (viza de la registratură sau confirmarea de primire de la poștă).

Succes!

Osmanica a scris:

buna seara. Doar ce am aflat ca mi-a fost respins dosarul depus în urma cu câteva zile, dosar depus pt un post de as med pe o perioada determinata,in cadrul unei instituții de stat . Este vb despre o selecție dosare în vederea angajarii pe per determinata. Motivul respingerii, este nu doar irelevant, ci de-a dreptul aberant si anume ,faptul ca în trecut ,am participat la concursuri in cadrul aceleiași instituții, dar nu am promovat acele examene. !! În anunțul de recrutare nu se specifica absolut nimic despre o astfel de conditie, ci doar chestiuni legate de acte necesare completarii dosarului, acte depuse de altfel. Menționez ca e vb de un singur post și un singur candidat , respectiv ,eu și de asemenea precizez ca am depus absolut tot ceea ce se cerea in acel anunț. Ce as putea sa fac in aceasta situație? Multumesc.

acest răspuns util
Multumesc frumos pt sfaturi, voi reveni cu răspunsul contestației pe care o voi depune maine dimineata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am depus dosarul pentru participarea la un concurs-post ... liveomars liveomars Buna ziua! Am depus dosarul pentru participarea la un concurs-post vacant la stat, nu in privat, si dosarul a fost respins. Am studii universitare ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)
Contestare concurs ocupare post in societate cu capital privat roxanaD roxanaD Buna ziua, Lucrez in cadrul unei societati cu capital privat. Am participat la un \"concurs\" de ocupare a unui alt post in cadrul aceleiasi societati si am ... (vezi toată discuția)