avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plateste reparatia la acoperisul blocului?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plateste reparatia la acoperisul blocului?

Stau la ultimul etaj 4/4.
Au aparut pete de apa pe tavan. Trebuie sa rezolv situatia cat mai repede.

Cine suporta cheltuielile? Eu sau asociatia blocului?
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
gistra, utilizator
Cel mai recent răspuns: gistra , utilizator 01:54, 24 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociația.
acest răspuns util
Pentru corecta si completa dv inforamre stuati atent disp L nr 196/2018
Acoperisul/terasa imobillui de locuit in comun reprezinta parte comuna ,a carei administrare si asigurare stare tehnica,intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Am inteles. Multumesc pentru ajutor.
Ce fac in cazul in care unii nu dau bani pentru asta?
Ati zis ca responsabilitatea este a asociatiei. Deci presedintele asociatiei trebuie sa se ocupe de asta? Ce fac in cazul in care nu este in tara sau nu vrea sa se ocupe de asta?
acest răspuns util
Daca asociatia nu face reparația ii puteți notifica prin avocat și apoi faceți dvs. reparația urmând sa dati in judecata pentru bani.
In toate cazurile mele notificarea prin avocat a rezolvat aceasta problema fara a mai fi nevoie de proces.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca asociatia nu face reparația ii puteți notifica prin avocat și apoi faceți dvs. reparația urmând sa dati in judecata pentru bani.
In toate cazurile mele notificarea prin avocat a rezolvat aceasta problema fara a mai fi nevoie de proces.

Perfect. Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa bloc inundatii repetate- responsabilitate reparatii tavan? Irina.0 Irina.0 Buna ziua, in urma inundațiilor repetate din cauza terasei blocului ce nu era reparata si a infundarii tevii pluviale, administratia blocului nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Nelãmurire - reparatia acoperisului gabics gabics Bună Ziua, am o mătușă care stă la etajul 9 dintr-un bloc cu 10 etaje, când plouă i se înfiltrează apa și la ea și deja are tavanul ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc adrianPH adrianPH locuiesc la etajul 4/4 si de cateva zile mi-a aparut o pata pe tavan de la infiltratiile de pe terasa ca sa notific asociatia de locatari, trebuie sa stiu in ... (vezi toată discuția)