avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatie terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatie terasa bloc

locuiesc la etajul 4/4 si de cateva zile mi-a aparut o pata pe tavan de la infiltratiile de pe terasa
ca sa notific asociatia de locatari, trebuie sa stiu in ce baza legala sa o fac
ma puteti ajuta cu leagea care obliga asociatia sa se ocupe de remedierea urgenta a infiltratiilor?
cate notificari trebuie sa fac ca sa pot sa ii chem in instanta?
Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2021
adrianPH, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:07, 28 Decembrie 2021
Legea Asociatiilor de PRoprietari.
Legea 196/2018

Căutați firme care se ocupa de reabilitarea teraselor pentru a avea costul reparațiilor și a grăbi procesul. Pe țimp de iarna nu se pot efectua reparații de anvergura la terasa blocului.

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2021
Danielcc, utilizator
Legea nr 196/2018
Nu trebuie sa scrieti dvs in baza carei legi trebuie sa faca terasa. Asta este treaba conducerii asociatiei.
Dvs faceti o solicitare catre presedinte in care scrieti ca aveti infiltratii si ca trebuie reparata terasa. Atat.
Luati numar de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea situatie: sunt proprietarul unui apartament ... RaduB123 RaduB123 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: sunt proprietarul unui apartament aflat la etajul 8 intr-un bloc de 10 etaje. Ultimele 2 etaje sunt etaje retrase si au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului? gistra gistra Stau la ultimul etaj 4/4. Au aparut pete de apa pe tavan. Trebuie sa rezolv situatia cat mai repede. Cine suporta cheltuielile? Eu sau asociatia blocului? (vezi toată discuția)