avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire(constructie imobil)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire(constructie imobil)

Bună dimineața! Daca nu s-a facut succesiunea si partajul unei mosteniri(teren) , iar eu doresc sa construiesc o casa, de la primarie mi se da autorizatie? Iar daca da, atunci, la momentul partajului e posibil ca ceilalti frati sa aiba dreptul la imobilul nou? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:10, 20 August 2020
Nu vi se da, pentru ca nu sunteti proprietarul terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor valentintarnauceanu valentintarnauceanu Tatal meu a fost casatorit de mai multe ori dintre care doar cu prima sotie a fost legal ( celelalte a fost in concubinaj )avand copii din toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa leorot leorot in 1994 tatal meu a inceput o casa, pe terenul parintilor lui. in 1997 tatal meu a decedat. in 2004 bunicul a decedat. in 2006 eu am finalizat contructia. ... (vezi toată discuția)