avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, avem un membru al asociatiei de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, avem un membru al asociatiei de proprietari care este ...

buna ziua, avem un membru al asociatiei de proprietari care este mai "special" si in fiecare luna solicita documente pe care legea ne obliga sa i le dam. La ultima solicitare acesta a cerut copoe dupa facturi si bonuri reprezentand diverse cheltuieli incepand cu anu 2010!!!. Exista o limitare in timp pentru care se cer informatii istorice, adica nu mai mult de x ani din spate? multumesc!
Cel mai recent răspuns: mfdunhill , utilizator 18:05, 24 August 2020
Legiuitorul nu a prevazut disspozitii referitor la vechimea documentelor care pot fi solicitate de catre proprietari
Legal,pot face obiectul cererii documentele aferente termenului de 3 ani repectiv termenul de prescriptie in interiorul caruia partea interesata poate ridica pretentii
Il instiintati oficial ca el va plati toate copiile. Calculati-i cat este pentru o luna de cheltuieli si el sa va raspunda in scris daca este sau nu de acord. Asociatia nu este obligata sa suporte costurile.
multumesc pentru raspunsuri, pana la urma ii voi raspunde si ii propun o zi pe saptamana cand sa vina sa faca poze la toate facturile incepand cu anul pe care si-l doreste, asa evit viitoare cereri. proces verbal la final si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentie proprietar cristian_conea cristian_conea am primit (ca președinte) o adresa de la un proprietar prin care solicita \"copii dupa documentele justificative privind cheltuielile de întreținere ... (vezi toată discuția)
Administrația nu vrea sã-mi ia în calcul apometrele instalate și valabile tehnic suplimentându-mi de zece ori consumul real! alina letitia alina letitia Bună ziua, Am instalat apometre în garsonieră în urmă cu două luni. La sfârșitul primei luni, pentru că am fost mult timp absentă, am avut un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua acum apox. 2 luni de zile am adresat o petitie presedintelui ... eugarizan eugarizan Buna ziua Acum apox. 2 luni de zile am adresat o petitie presedintelui as. de prop. in care am contestat unele sume din lista de plata ca fiind gresite / ... (vezi toată discuția)