avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medicina muncii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medicina muncii

Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca o firma sa aiba un medic de medicina muncii.Societatea la care lucrez are un numar de 26 angajati.
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 10:02, 19 Decembrie 2009
Nu trebuie sa aiba angajat medic de medicina muncii, dar trebuie sa aiba contract de colaborare cu un astfel de medic...
Buna ziua,
firma este obligata sa aiba contract cu un medic de medicina muncii. In cazul in care veti avea concedii medicale ( si veti dori recuperarea banilor de la Casa de Sanatate), nu vor fi acceptate fara stampila acestui doctor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicii de medicina munci Silaghi Daniela Silaghi Daniela Buna seara, as avea o nelamurire referitor la medicul de medicina muncii. Lucrez intr-o institutie publica si avem medic de medicina munci conform legii. La ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu ... xtreme07 xtreme07 confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu daca un doctor de aceasi specialitate care are contract cu casa de sanatate, poate sa-mi vada ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii. avizul medicului mancipri mancipri Va rog sa-mi spuneti cand este necesar ca medicul de la medicina muncii sa-si puna avizul pe certificatul medical. (vezi toată discuția)