avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme cu angajatorul

de opt ani sint salariata unui mare club din bucuresti, perioada in care am nascut doi copii[ in prezent ma aflu in concediul de maternitate de doi ani]. La primul copil, desi eram in acel concediu de doi ani, am beneficiat de micile atentii din partea firmei cum era si normal, avind aceleasi drepturi ca si ceilalti angajati, ziceam eu. Mai exact, primeam de fiecare data la sfirsit de an, bani pt copil[ de mos]. Chiar si anul trecut [2008], cind a venit si cel de-al doilea copil am primit banii pt ambii, desi eram in postnatal. Anul acesta, domnul director a impartit banii pt copii tuturor angajatilor, mai putin celor aflati in concediul pt crestere copil de 2 ani, invocind criza financiara. Intrebarea mea este daca este corect sa se procedeze astfel:
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:55, 18 Decembrie 2009
In perioada concediului pentru cresterea copilului contractul individual de munca este suspendat. In aceste conditii, angajatorul nu este obligat sa va acorde cadouri pentru copii....deci nu savarseste nici o ilegalitate.
@Mandica Pirvescu - corect este dar nu este si moral!
Insa Rozi are perfecta dreptate! Contractul dvs de munca este suspendat pe perioada concediul postnatal, deci angajatorul nu are nici o obligatie fata de dvs!Cu atat mai putin sa va dea "bani de mos" pentru copii!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare concediu crestere 2 ani pentru al doilea copil? kamytza01 kamytza01 buna ziua. eu am lucrat cu carte de munca din 30.10.2001 pina pe 19.08.2009 cind mi-a fost suspendat contractul de munca pentru a intra in concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil in continuare andreea_adomnitei andreea_adomnitei Sunt in concediu de crestere copil pana la data de 03.03.2010. Pe 11.02.2010 am nascut iarasi. Intrebarile mele sunt legate de: - dupa 03.03.2010 va tb sa ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim pt concediu de maternitate padicam padicam Buna ziua! Cum se procedeaza in cazul suspendarii cim pt concediu de maternitate? Cu ce data se suspenda? Am un caz si nu stiu ce sa fac. Data suspendarii ... (vezi toată discuția)