avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătoria cu cetățean Peruan ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătoria cu cetățean Peruan ...

As avea si eu o intrebare privind căsătoria cu un cetățean Peruan , de ce acte am avea nevoie , locuim împreună în Italia și ne dorim mult sa ne casatorim anul acesta , El are pașaport dar viza a expirat ,putem vorbi la ambasada sau ne putem căsătorii și in Italia sau in Romania ?... lucram amandoi , si locuim împreună , ne dorim o familie si am dorii sa facem totul să fie legal .daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2020
Ale ale31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Viorel Iordache , Alte profesii 09:46, 21 August 2020
Va puteti casatori la ambasada Romaniei din Italia, dar trebuie sa locuiti legal acolo { sa aveti documente de sedere valabile)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Clandestin in romania mariaaab mariaaab sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem ... (vezi toată discuția)