avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitare si custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare si custodie copil

custodie copil
Cel mai recent răspuns: ContSters117797 , utilizator 14:06, 23 Martie 2010
Daca fetitei nu ii este periclitata dezvoltarea fizica si psihica de catre mama nu vad motivul pentru care sa nu stea cu dansa.Mai ales ca este la o varsta frageda la care are nevoie de mama.Plus de asta nu cred ca va doriti un conflict permanent incat sa nu va dea voie nici pe viitor s-o vedeti. Asteptati sa vedeti ce decide instanta.E grea asteptarea,dar daca nu gasiti o cale amiabila cu mama fetitei...e greu sa cresteti impreuna un copil pe care il veti transforma ca moneda de schimb in detrimentul unei bune dezvoltari.
aveti dreptate dna ruje, dar cand mama t ejoaca pe degete pt ca ea are copilul e fff greu. nu mai spun ca este perfida si jalnica din toate punctele de vedere...
Problema dvs nu este mama minorului, ci felul in care instantele apreciaza drepturile si obligatiile parintilor.
De asemenea, o problema o mai constituie si faptul ca nu pot judeca obiectiv.
Adica sa poata face o apreciere corecta si sa vrea sa afle adevarul, oricare ar fi acela.

Drept de vizita veti putea obtine dar daca copilul are sub varsta de 3 ani va fi foarte greu sa il luati la domiciliul dvs.

Nu o sa fiti lasat sa dovediti efectiv ca v-ati putea descurca sa va ocupati de copil timp de 2 saptamani fara prezenta mamei, chiar daca este evident ca ati putea...
da, da. spunea cineva pe forum ca stie un caz in care s-a incredintat un minor unei mame care avea o moralitate indoielnica...s-a dovedit chestia asta in vreun proces anterior?...ca daca da...ar fi trebuit sa fie decazuta din drepturi, iar eu zic ca nu.
oare ce parere isi va face fetita despre tatal care ii respecta mama si o considera o persoana perfida, jalnica si de o mare imoralitate....banuiesc ca a vrut sa spuna de o maoralitate indoielnica....si daca e asa....se naste intrebarea daca el e tatal copilului sau nu...indoielnic.
o singura certitudine este: mama copilului este mama lui, tatal....oare?!
stimata doamna , in 19 ian am recuperat copilul de la mama ccare lipsea de 2 sapt de acasa ajutat fiind de dadaca, mama a inaintat ordonata presedintiala, am avut 5 termene, unul amanat de mine pt operatie, ultimul din cauza ca fiind conexate 2 dosare , mama nu e timbrat nu stiu ce cerere, urmand ca pe 26 mar sa ne judecam. a depus mail multe hartii fara insemnatate,iar eu am depus mai multe dovezi cum ar fi: inceperea urm penale imp mamei pt agresiuni si violente asupra mea, dovezi prin care am plimbat cu mine in eu copii ei din casat anterioar, dovezi cum ca in perioda 01 ian 20 ian ea a fost de negasit de mine si aut tutelara si politie , eu fiind nevoit sa imi recuperez copilul plus multe multe alte dovezi cum ca mama minte . credeti ca pot avea sanse sa castig copilul? ce ar trebui sa mai subliniez in instanta sa pot avea sanse reale sa castig copilul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare si custodie copil ContSters117797 ContSters117797 dupa o rel de concubinaj de 3 ani si jumate a mai ramas doar fetita noastra.mentionez ca am fost dat afara din casa, mi s-au spart lucruri si la ora actuala ... (vezi toată discuția)
Custodie Cristinamaria13 Cristinamaria13 Buna seara , am o fetita de un an jumatate si este trecuta pe numele meu de fam. Iar dupa o judecata pt pensia alimentara pt copil , ne am ìmpacat eu si ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)