avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitare si custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare si custodie copil

dupa o rel de concubinaj de 3 ani si jumate a mai ramas doar fetita noastra.mentionez ca am fost dat afara din casa, mi s-au spart lucruri si la ora actuala fosta concubina nu accepta decat vizitare la domicilil ei; ii cer sa-mi incredinteze fata la plimbare 2-3 ore sau chiar sa mi-o dea si la domiciliul meu o sapt pe luna.are doi copii din prima casatorie,timp de 3 ani si jumatate i-am cerscut pe toti trei, am fost un tata f bun; in acest sens martori fiind f multe persoane. as putea obtine in urma unui proces custodia copilului sau cel putin as putea obtine cat mai mult timp petrecut impreuna cu zana mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters117797 , utilizator 23:36, 21 Decembrie 2009
nu sunt eu acela, dar ce inseamna ordonata presidentiala?
cea care a nascut-o pe zana mea ar fi de acord s-o vad pe zana, dar la ea acasa sa ma umileasca. e o persoana fara discernamant la doua zile dupa ce plangea si implora sa vin inapoi,dupa ce ea m-a dat afara , l-a adus pe altul incasa!!! e iresponsabila si are un trecut f placut din punctul asta de vedere. eu vreau zana si la mine sau s-o scot singur in oras. m-am cam saturat sa ma puna la masa sau in aceeasi incapere cu un amant al ei... referitor la detaliile acestea , e doar vina mea ca am fost orb. cat dureaza un astfel de proces care sa stabileasca custodia sau prog de vizitare. din exp dvs cat dureaza un astfel de proces cu tot cu recurs,respectiva va face recurs si va lungi tot. am inca o intrebare: ce ii da ei dreaptul sa tina minora la ea pana la o hot def? ce anume? explicati-mi ce insemana ordonanta prezidentiala?
ordonanta presidentiala sau cum s-o numi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Dănuț Pîntea Dănuț Pîntea As dori sa știu cum as putea să obțin custodia fetiței mele de 3 ani, dintr-un concubinaj, de cand fetița noastră avea un an. Eu munceam in ... (vezi toată discuția)