avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... b ziua ,,s un strain casatorit cu o romanca si am doi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

b ziua ,,s un strain casatorit cu o romanca si am doi copii un ...

b ziua ,,s un strain casatorit cu o romanca si am doi copii un baiat de 15 ani si o fata de 20 ani si am decis s cumparam o casa la curte prin vanzare apartamentul meu si alu soacra mea si fiind s strain am trecut in contractul cumparare vanzare trnul in numele soacrei si imobilul (cunstructie) pe numele meu...acum daca vreau s vandem casa cum sa imparta ?ms.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:28, 21 August 2020
Dacă nu sunt probleme, vindeți împreună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparere legal???? cauntech cauntech M-am casatorit in 2008 dupa care impreuna cu sotul am plecat in Grecia la munca.Am nascut 2 gemeni si ne-am intors in Romania sa ne cumparam o casa.Soacra mea, ... (vezi toată discuția)
Unul dintre proprietari vrea sa vanda apartamentul ina_enache ina_enache Buna ziua. Vin si eu cu o mare dilema din familie. Socrii mei au un apartament si au roluri diferite. Nu sunt divortati si nici nu vor sa devorteze dar ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil ionelanicoletastoleru ionelanicoletastoleru Buna ziua,am un baiat din prima casatorie,iar cu actualul sot un baiat.Noi locuim cu mama sotului meu,care nu detine acte pe casa,actele fiind pe mama soacrei ... (vezi toată discuția)