avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua. Am cumparat o casa de la particular dar nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua. Am cumparat o casa de la particular dar nu am avut ...

Buna Ziua. Am cumparat o casa de la particular dar nu am avut toti bani s-a le dau.Au fost de acord s-a le platesc pana in octombrie ,si la notariat au specificat cu ipoteca.Acum problema este ca nu pot achita restul de bani pana in luna octombrie,nu toata suma .Am trimis o parte dar mai am nevoie de cel putin o perioada de timp pentru a stringe restul de bani.Ce se poate face in situatia de fata,sau ce se poate intimpla daca nu pot plati pana in luna octombrie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lidiadiana , utilizator 16:43, 21 August 2020
Buna ziua,
Trebuia specificat acest fapt in contract, prevazut..., ce se intampla in caz de...
Vedeti ce scrie acolo...
Buna ziua. In contract vinzare cumparare scrie asa: partile declara ca sunt de acord s-a se instituie ipoteca legala asupra diferentei un favoarea vinzatorilor. Nu stiu ce sa fac, cum s-a fac. Daca se poate s-a ma lase pina la sfirsitul anului. A fost si este aceasta pandemie si mi-a dat peste cap tot. Va multumesc.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Trebuia specificat acest fapt in contract, prevazut..., ce se intampla in caz de...
Vedeti ce scrie acolo...

Ultima modificare: Vineri, 21 August 2020
lidiadiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am cumparat o casa in luna ianuarie, contract vinzare-cumparare. ... lidiadiana lidiadiana Buna seara. Am cumparat o casa in luna ianuarie, contract vinzare-cumparare. Nu am avut toti bani o suma infima. Am spus ca ii voi restitui pina in luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cumparat o casa in luna ianuarie, la notariat nu ... lidiadiana lidiadiana Buna ziua. Am cumparat o casa in luna ianuarie, la notariat nu am avut toti bani o suma mica. Atunci notariatul a scris in contract vinzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ciobotarurobert ciobotarurobert Buna ziua. Urmeaza sa cumpar un apartament printr-un credit ipotecar. I-am dat vinzatorului un avans, 1000 euro. In precontract am stabilit ca daca vinzatorul ... (vezi toată discuția)