avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, eu sunt la munca în străinătate de o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, eu sunt la munca în străinătate de o luna de ...

Bună seara, eu sunt la munca în străinătate de o luna de zile și soția ma părăsit în timpul acesta și nu mai vrea sa continuam relația și avem și un copil de 3 ani care la luat cu dansa. Întrebarea mea este dacă bag eu divorțul trebuie sa ma prezint la divort sau numai îmi pun avocat și nu trebuie să-mi pierd locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:30, 21 August 2020
Dacă sunteți în străinătate puteți să fiți reprezentat prin avocat, fără să fie necesar să vă prezentați la instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o verisoara,este in grecia cetatean roman si vrea sa divorteze ponturi ponturi am o verisoara plecata in grecia,cetatean roman,vrea sa divorteze.intrebarile mele sunt.... ea are un copil minor,si sotul de care vrea sa divorteze este cand ... (vezi toată discuția)
Cum evit sa fiu acuzata de parasire de domiciliu? ContSters348220 ContSters348220 Buna, am o problema. Momentan nu sunt in tara, am plecat cu fetita de 3 ani cu munca, tatal fetei mi-a dat procura si dupa o sapt s-a razgandit, si-a facut ... (vezi toată discuția)
Divort Sorin777 Sorin777 Am depus actele pentru un divort si sunt intr-o mare dilema, sotia plecase de acasa, a revenit si sunt pe cale sa o iert, as vea sa stiu cum este mai bine de ... (vezi toată discuția)