avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum as putea divorța si lasa copiii in grija lui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum as putea divorța si lasa copiii in grija lui pentru a reuși sa am eu unde sa ii țin

Buna sunt casatorita de 17 ani am.5 copii de mult timp nu ne mai inteleg eu si sotu si eu as vrea sa divortez el este violent verbale si ma santajeaza emotional mentionez ca copii il.iubesc foarte mult uneori copii spune ,,tati nu pleca ,,cand el ameninta ca vrea sa plece ca vrea si el viata lui eu lucrez in anglia da as dori sai las copii in custodie si sa le trimit bani asa cum am facut si de 3 ani nu mai pot stacu el pentru ca atat de mult ma jicnit si acuzat pe nedrept am începută simt ura fata de el tot am zis se va schimba dar e pentru o sapt dupa o ia iar de la capatsi asa au trecut 17 ani menționez ca mam maritat de la 15 ani el pe atunci avea 27 si put si simplu nu mai am tăria nici nu pot sa ma pun pe picioaresami pot lua copii cu mine ii iubesc dar copii tin la el si nu pot sa le distrug sufletu doar prin prin ambiția de ai lua de langa el are grija de ei nu i neglijează dar eu nu pot sa mai indur iadu ca mi spune mereu ca eu nu sunt decât o depravata asa cum imi spune mereu ma iertați daca am facut greșeli va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:21, 22 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Divorțați și solicitați ca locuința copiilor să fie la tată (custodie comună). De asemenea, solicitați stabilirea unui program de vizitare pentru dvs/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea de acasa Mariana1993 Mariana1993 Parintii mei sunt divortati ... eu sunt in custodia mamei, si nu ma inteleg deloc cu tatal vitreg ( intre timp ea a hotarat sa-si refaca viata, ... (vezi toată discuția)
Intrebare Deea_andreea ... Deea_andreea ... Buna ziua sunt divorțata de fostul soț de 2 ani.in urma divorțului copii au rămas cu domiciliul la tata si custodia comună.in prezent copii stau la tata ... (vezi toată discuția)
Pasaportul fetitei alynamirey alynamirey sunt divortata de 7 ani ,avem doi copii in urma casatoriei ,dupa multe procese si batalii ,am obtinut domiciliul copiilor la mine ,custodie comuna ,dupa un ... (vezi toată discuția)