avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aranjament pentru a ne lua copiii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aranjament pentru a ne lua copiii

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Ce pot face in cazul in care am descoperit ca o persoana din primarie,care se ocupa cu protectia copilului .a aranjat cu o persoana sa ii dea in plasament copiii nepotului ei.Precizez,copiii sunt ai barbatului cu care convietuiesc de un an de zile si care s=a chinuit singur sa ii creasca de 6 ani.Sotul meu a decedat si m-am casatorit cu acest barbat....deocamdata concubinaj,nu e divortat,sotia a lasat copiii si a plecat,Fiind singur nu a avut posibilitati sa divorteze.Multumesc anticipat,pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2020
scornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: scornelia , utilizator 17:17, 1 Septembrie 2020
unde sunt copiii acuma? cati copii sunt, ce varste au ? Ziceti ca barbatul a avut grija de ei 6 ani.
Copiii sunt la noi,sunt doua fetite de 9 si respectiv 11 ani .Exact,cea mica avea 3 ani.
La indicatiile celei de la Primarie,matusa a sunat la Protectia copilului.Ne.-am trezit cu o doamna ,sa evalueze situatia copiilor.Sunt multe de spus,insa eu vreau sa stiu unde sa fac plangere ,sa nu avem surprize,sa ne ia copiii,carora nu le lipseste nimic.Au fost certate ca,de ce nu au mintit ca sunt batute?Au fost indemnate sa fuga de acasa,daca le zicem ceva.Pur si simplu,ne fac viata un calvar.
scornelia, utilizator
Au fost certate ca,de ce nu au mintit ca sunt batute?Au fost indemnate sa fuga de acasa,daca le zicem ceva.Pur si simplu,ne fac viata un calvar.

de catre cine?
matusa le vrea in plasament?
faceti-va probe, poate va vor folosi candva, sa dovediti ca sunt bine ingrijite, ca se simt bine in famile.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O lupta cu statul fara avocat este pierduta.
Asta nu inteleg oamenii si apoi se plang de justitie.

Stimata doamna, apelati de urgenta la avocat ca sa nu va pierdeti sansele.
Si judecatorii fac aceste recomandări.
Va este necesara consilierea juridica de specialitate cu tot ce înseamnă aceasta ca sa intelegeti cu ce va confruntați.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului minor catre un "tert" cadriancosmin cadriancosmin Buna seara, Situatie: X(Barbatul) si Y(Femeia) traiesc in concubinaj, iau nastere 2 copii (in prezent minori).Fetita 5 ani, baiatul 2 ani. Femeia pleaca de ... (vezi toată discuția)
An nou fericit! eu si sotul suntem in divort... de comun acord ... Gabriel's Gabriel's An nou fericit! Eu si sotul suntem in divort... De comun acord eu ca mama vreau tutela fetei...absoluta daca se poate! Este posibil sa o obtin? Avocata ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Loredana Diaconu Loredana Diaconu Cum obtin custodia copilului si ce acte imi trebuie? La cine apelez prima data? (vezi toată discuția)