avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În data de 21.08.am primit o notificare de poprire ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În data de 21.08.am primit o notificare de poprire conturi,fiind ...

În data de 21.08.am primit o notificare de poprire conturi,fiind codebitor la un credit persoană fizică, Din ceea ce am citit până la data de 25.10 nu se pot face poprire pe conturi. Va rog un sfat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:44, 23 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
era vb de datoriile la stat, alte executari nu se amana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire debitor si codebitor puisorm puisorm buna seara, in calitate de debitor al unui contract de credit, in urma executarii silite se retine din salariul meu 1/3, luna aceasta fiind a patra. Astazi ... (vezi toată discuția)
Instiintare privind executare silita manowar1979 manowar1979 Buna seara.In urma cu cativa ani am facut un credit la Cetelem. Intrand in imposibiliate de plata ,am fost dat in judecata,si in cele din urma am ajuns pe mana ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am si eu o intrebare In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)