avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă vecinul de deasupra baga tot felul de mizerie pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă vecinul de deasupra baga tot felul de mizerie pe conducta ...

Dacă vecinul de deasupra baga tot felul de mizerie pe conducta de scurgere apa si înfundă scurgerea( biguri,cioburi,capace de sampon)ce pot face.Tin sa mentionez ca este a 5 a oara
Cel mai recent răspuns: danflorin96 , utilizator 17:22, 24 August 2020
Daca aveti probe temeinice ,sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari
Chiar el sta deasupra si l-am chemat si i-am aratat

ynocentta a scris:

Daca aveti probe temeinice ,sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari

Aspectul ca vecinul dupa ce i-ati aratat problemele si neajunsurile generate de actiunile sale,dar nu a incetat,va determina sa sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare asigurarii starii tehnice a instalatiei parte comuna
Daca amiabil nu puteti solutiona.notificati oficial vecinul cu obligatia respectarii dispozitiilor in vigoare,sa asigure starea tehnica a proprietatii pe propria cheltuiala,sa nu realizeze actiuni care aduc prejudicii celorlalati locatari-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata
In astfel de situatii,presedintele de asociatie are competenta si obligatia sa dispuna masurile necesare decolmatarii instalatiei comune,costurile aferente urmand a fi impuse strict locatarului vinovat
Am spus că deasupra mea si cel ce provoacă aceste neplăceri este chiar președintele de asociatie,in alta parte unde ar trebui sa ma adresez

Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
danflorin96, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)
Pata pe tavan in bai flopo2004 flopo2004 Buna ziua. Am si eu o problema cu o pata pe tavanul de la baie (in dreptul sifonului de pardoseala). Vecinul de deasupra sustine ca nu este de la el, dar pata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 2 etaje, la subsol vand fiecare ... Isac Maria Isac Maria Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 2 etaje, la subsol vand fiecare proprietar beci. Toate scurgerile trec doar prin cateva beciuri. Mi s-a infundat scurgerea, ... (vezi toată discuția)