avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, dacă în 2 săptămâni expiră ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, dacă în 2 săptămâni expiră buletinul notarul ...

Bună seara, dacă în 2 săptămâni expiră buletinul notarul va accepta cererea de divorț?

Cel mai recent răspuns: Nicoleta Tamba , utilizator 22:11, 26 August 2020
Buna seara,
Da, daca este depusa cat timp C.I este valabila!
Va trebui imediat ce expira C.I. sa mergeti sa o schimbati sau o puteti schimba acum.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentința divorț schimbat nume Florin_89 Florin_89 Buna seara, Mama a divorțat în 2015 și în sentința este stipulat că trebuie schimbat numele. Mama nu este in țară și nu a schimbat numele, urmează ... (vezi toată discuția)
Buna seara!supun atentiei dvs urmatoatea situație: am deschis ... andreea27 andreea27 Buna seara!Supun atentiei dvs urmatoatea situație: Am deschis procedură notariala divorț. Certificatul de casatorie in original va fi retinut de notar pana ... (vezi toată discuția)
Disperata dana 50 dana 50 As avea nevoie de un raspuns cit mai sincer si mai sigur la urmatoarea mea problema::::Am divortat acum citeva luni,dupa divort trebuie sa imi schimb C.I ... (vezi toată discuția)