avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , as dori sa cumpăr o casa care are ca act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , as dori sa cumpăr o casa care are ca act un titlu ...

Buna ziua , as dori sa cumpăr o casa care are ca act un titlu de proprietate pe numele unei singure persoane mai exact sotul dansei a murit inainte ca ea sa primească acest titlu de proprietate al casei care locuiau impreuna. Acum intrebarea mea este : persoana aceea trebuie sa faca succesiune sau poate vinde direct?
Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
Iordache flori, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:22, 24 August 2020
Titlul de proprietate este doar pe teren
Pentru construcție au acte?
Pe titlul de proprietate este trecut locul de casa si un teren agricol alt act nu are

raluk0207 a scris:

Titlul de proprietate este doar pe teren
Pentru construcție au acte?

Dacă locuința a fost construită în timpul căsătoriei, iar titlul de proprietate a fost emis pe numele sotului, da, trebuie dezbătută succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune ady492 ady492 in conditiile in care deschid succesiunea m-ar interesa ce cota imi revine ,dupa decesul mamei,din urmatoarele bunuri:5 ha teren arabil(mentionez ca titlul de ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la o actiune in justitie? (antecontract de vanzare) cocoon cocoon In urma unei consilieri vicioase cu un avocat am inaintat actiune in justitie pentru vanzarea unui imobil catre o nepoata careia voiam sa gasesc o cale de a-i ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunica, bunicul unic proprietar GeorgeV. GeorgeV. Bunicii au construit in 1955 o casa. Bunica a murit acum 25 de ani iar la acel moment nu existau acte pe acea casa, Bunicul era singurul proprietar pe terenul ... (vezi toată discuția)