avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot vinde autoturismul soției dacă este plecată în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot vinde autoturismul soției dacă este plecată în străinătate ...

Pot vinde autoturismul soției dacă este plecată în străinătate și nu are posibilitatea momentan să revină?
Autoturismul a fost achiziționat de soție înaintea căsătoriei.
Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
legal, doar cu procura de la ea.
Mulțumesc pentru răspunsul prompt!
Zi frumoasă!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt a evita eventuale probleme soția poate sa va faca o procura la consulatul/ambasada României din țară respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire STANCIUADRIANA1990 STANCIUADRIANA1990 Buna ziua! Vreau sa cumpar un loc de pamant de la cineva caruia ia murit sotia si are 3 copii.Pt a vinde trebuie dezbatuta mostenirea?Doi dintre copii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Imputernicire auto silvia cladian silvia cladian Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de modalitatea de a crea o procura in ceea ce priveste un autoturism.Mama mea a achizitionat un urma cu 14 un ... (vezi toată discuția)
Divortata in ro,fara sa fac schimbarea numelui///casatorie in alta tara... patri11 patri11 sunt divortata de multi ani,sentinta estipuleaza schimbarea numelui,dar n-am facut-o pana acum;e posibila casatoria in alta tara,avand in vedere ca iau numele ... (vezi toată discuția)