avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte să ți se ceară 3000 de lei?

Buna seara.Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte din arhiva ,necesare in dosarul de pensionare,sa se perceapa un cost de aproximati 3000(trei mii de lei ),si sa iti impuna sa declari ca esti de acord sa platesti aceasta suma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 27 August 2020
Serviciile arhivistice prestate în condițiile legii de către operatorii economici autorizați în prestarea de servicii arhivistice se efectuează contra cost, pe baza unor tarife ale căror limite maxime sunt stabilite de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, cu avizul Arhivelor Naționale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate ... Viorel Balica Viorel Balica Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate care a preluat arhiva fostei întreprinderi la care am lucrat , imi cere o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Taxa eliberare adeverinta vechime de arhiva Cristina Filimon Cristina Filimon Este legal ca deținătorul autorizat al arhivei fostului angajator (care a fost radiată) să ceară o taxă pentru eliberarea unei adeverințe de muncă de ... (vezi toată discuția)
Documente vechime uzina aflata in insolventa Valias Valias Buna ziua, socrul meu se apropie de varsta pensionarii (in prezent este somer). A lucrat la uzina de reparat vagoane din Roşiorii de Vede, care a intrat in ... (vezi toată discuția)