avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, pentru un imprumut in bani, fara dobanda, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, pentru un imprumut in bani, fara dobanda, facut la ...

Buna ziua, pentru un imprumut in bani, fara dobanda, facut la notar, intre doua persoane fizice, care nu a fost rambursat la timp si se afla in faza de executare silita, se pot cere daune materiale pentru perioada scursa de la data cand trebuia returnat imprumutul pana in prezent? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:03, 26 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate cere dobânda legală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ºi mod de restituire cãtre o persoanã fizicã a unui împrumut pentru înfiinþarea firmei ionut.iosub ionut.iosub Bună ziua, Costurile pentru înfiinţarea unei societăţi comerciale (SRL, asociat unic) îmi vor fi acoperite prin împrumut de către o persoană fizică. ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati, restituire AndreiVerde AndreiVerde Buna ziua, o persoana a unui prieten are nevoie de o suma de bani imprumut, 2000e. Ca si persoana fizica, cum ar trebuii sa procedez in mod corect din punct de ... (vezi toată discuția)
Executare silita mazilupetre mazilupetre daca am un credit de nevoi personale si nu am mai platit de ceva timp(6 luni)si am primit instiintarea de executare silita si nu am bunuri pe numele meu,se ... (vezi toată discuția)