avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua... Sunt în continuare necesare minim 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua... Sunt în continuare necesare minim 3 oferte pt. ...

Bună ziua... Sunt în continuare necesare minim 3 oferte pt. a face o reparație aprobata în A. G.? Nu am găsit unde e stipulata aceasta cerință. Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:29, 27 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai de ce ati scris "in continuare" ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde anume nu ati gasit stipulata aceasta cerinta?
In ce lege ati cautat ?
Legea nr 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea
condominiilor
In vigoare de la 28 septembrie 2018
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 660 din 30 iulie 2018.
Art. 67. - (1) Pentru realizarea lucrărilor de întreţinere, reparaţii sau investiţii
privind proprietatea comună, administratorul, ţinând seama de preţ, durata de
execuţie şi calitate, supune spre analiză şi aprobare comitetului executiv oferte
ale operatorilor economici
care satisfac cerinţele asociaţiei de proprietari,
conform legislaţiei în vigoare

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde e scrisa condiția de "minim 3 oferte"? Asta era intrebarea. Iarăși ați dat răspunsul, fără sa citiți.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@latkaLegiuitorul a impus
supune spre analiză şi aprobare comitetului executiv oferte

Daca dv va laudati ca stiti sa cititi "oferte "reprezinta pluralul de la oferta
Mai mult,daca tot ati devenit expert si in lingvistica,poate faceti efortul sa constatati ca in raspunsul meu nu am, facut referire la numarul de oferte
Am sa ma dezbrac si eu putin de caracter si sa va rog sa cititi cu atentie, inainte de OFERTE mai scrie ceva, aia e important sa aratati unde e consemnat in (vreo) lege:
MINIM 3
Am vazut ca nu ati facut referire la vreun numar, puteati atunci sa va abtinteti a raspunde, autorul acestui subiect despre cele "minim 3 oferte" intreaba, nu despre "oferte".
Nu va obliga nimeni sa dati solutii, daca nu stiti.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea spune că președintele blocului trebuie sa vina cu 3 oferte ... Francisc 1989 Francisc 1989 Legea spune că președintele blocului trebuie sa vina cu 3 oferte atunci când trebuie repetat acoperișul blocului dar daca este o intervenție atunci la ... (vezi toată discuția)
Modernizarea condominiului (a clădirii asociației) se face prin acordul și votul a 2/3 din totalul proprietarilor asociației respective. flory_mr flory_mr Ce înțelegeți din acest articol 51 din Legea nr. 196/2018 - nu cumva se referă la OBLIGAȚIA Acordului a 2/3 din totalul proprietarilor pentru a se ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)