avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Am si eu o intrebare!Am un baiat de 5 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Am si eu o intrebare!Am un baiat de 5 ani impreuna ...

Buna seara! Am si eu o intrebare!Am un baiat de 5 ani impreuna cu o fata cu care am trait in concubinaj in toti a esti ani am trimis bani inclusiv perioada cand era insarcinata pentru ca ea nu a vrut sa nasca in Italia unde eu lucrez cu contract de munca. (suma poate nu e cine stie ce intre 100-300€ lunar la inceput in perioada de sarcina dupa care 100€ lunar dupa ce am facut botezul si actele baiatului sunt pe numele meu, totul cu conditia pe cale amiabila cand vin in Tara baiatul va petrece timpul cat stau cu mine, dar in 5 ani nu am reusit sa il iau niciodata ori isi schimba numarul de telefon ori nu raspunde pe nici un canal de socializare.Dupa ce plec din nou Devine reperibila as dori un sfat daca este posibil sa fac ceva.Va multumesc
Daca înțelegeți sa va adresați unui avocat nu trebuia sa așteptați 5 ani,prin instanta obțineți.un drept de vizita în funcție și de programul dvs , posibilitatea de a contacta minorul pe tel ,skype în mod periodic etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am fost casatorit in prezent santem divortati am un ... zehra zehra Buna ziua am fost casatorit in prezent santem divortati am un Baiat dupa legea Romaniei nu mai pot cere un test de paternitate ca a treut de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Introducerea unor obiecte interzise in penitenciar dragoscorina dragoscorina IN URMA CU UN AN AM FOST SA/I FAC O VIZITA FRATELUI MEU FIIND DETINUT IN PENITENCIARUL DIN IASI.IN POSETA FARA SA/MI DAU SEAMA AVEAM O PERECHE DE CASTI SI O ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita ptr copil minor rokhsana rokhsana Buna ziua. Sunt căsătorită de 4 ani, iar soțul meu are un băiat de 10 ani pe care nu il poate vedea, deoarece fosta concubina nu il lasa. Am zis ... (vezi toată discuția)