avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot deveni asociată la firma soțului meu daca sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot deveni asociată la firma soțului meu daca sunt in CCC?

Bună ziua! Pot deveni asociată la firma soțului meu daca sunt in concediu creștere copil?in ce condiții? Trebuie să renunț la ccc?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 28 August 2020
Puteti deveni asociată la firma soțului meu chiar daca sunteti in concediul de creșterea copilului.
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - intrebari BogdanH BogdanH Buna seara, In prezent sunt angajat cu norma intreaga la o companie. Ma gandesc de mult timp sa intru in concediu de crestere copil pentru a incerca o ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal Denisa36 Denisa36 Buna ziua.Atat eu cat si sotul meu putem intra in concediu de crestere copil,amandoi fiind salariati.Eu as dori sa intru in concediu prenatal pe data de 1iulie ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, postnatal si indemnizatie crestere copil daca esti administrator Raluca_Mihaela Raluca_Mihaela Buna ziua, Detin o societate din anul 2012 la care sunt asociat unic si administrator, dar si angajat din luna februarie 2015.Mentionez ca de 7 ani nu mi-am ... (vezi toată discuția)