avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am cumparat un teren de la o societate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am cumparat un teren de la o societate comerciala, ...

Buna ziua, am cumparat un teren de la o societate comerciala, care a fost declarat liber de sarcini in contractul de vc semnat la notar. Din cauza ca in cartea funciara apare la sectiunea C, aceasta societate cu drept de ipoteca legala, nu obtin autorizatia de demolare de la consiliul judetean din judetul respectiv. Ce pasi ar trebui sa urmez pentru a rezolva aceasta problema? Multumesc in avans
Cel mai recent răspuns: DanCrist , utilizator 15:13, 29 August 2020
In extrasul de Carte Funciară pentru autentificare, care a stat la baza încheierii contractului de vânzare apărea aceasta sarcină?
La sectiunea C scrie NU SUNT
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2020
DanCrist, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum afli daca un imobil este ipotecat? roxana g23 roxana g23 Daca vrei sa cumperi un imobil faptul ca este ipotecat apare pe certificatul fiscal? (vezi toată discuția)
Verificare teren litigiu Gusty29 Gusty29 Doresc sa achzitionez o parcela teren pt constructie casa. Actualul Proprietar este o persoana juridica ( SRL , care a mai construit case,duplexuri in zona ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna liber de sarcini barbulescu2 barbulescu2 Am achizitionat un teren, am facut actele la notar, am asteptat extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, dupa care am parcurs ... (vezi toată discuția)